Izložbe

Učešće našeg kluba na 58. Ornitološkom šampionatu Srbije u Subotici 2015

phoca thumb l 58Ornitoloski Sampionat Srbije 3

 

Ove godine domaćin i suorganizator ornitološkog šampionata Srbije je bilo UOSŽ Subotica. Članovi našeg kluba su bili prisutni duž celog toka šampionata, što oko  pomoći u realizaciji šampionata, toku suđenja i naravno kao i aktivni izlagači. Domaćin ugledno UOSŽ Subotica sa Sekcijom ptičara, iskusan i radan kolektiv sa kojim već godinama izuzetno sarađujemo u svakom vidu delovanja.  Posao organizaciono dobro odrađen, prikupljen zavidan broj eksponata. Na takmičenju je učešće uzelo i 6 članova našeg kluba sa prijavljenih 134 eksponata i osvojenih 44 odličja: 10 zlatnih,17 srebrnih i 17 bronzanih medalja.

To su: 

Prezime i ime I II III Ukupno prijavljeno eksponata
Kusonić Dragan 2 8 9 73
Mijić Milan 3 3 2 13
Vojkić Srđan 3 2 3 21
Čuvardić Zvonko 2 3 1 10
Delija Perica 1 2 5
Oparnica Vladimir 12

 

Takođe na svečanoj večeri po otvaranju šampionata dodeljena su i priznanja za prvake Srbije - najbolje izlagače u takmičarskim sekcijama u prethodnoj takmičarskoj sezoni 2014.-2015. Među najboljima u Srbiji su bili i članovi našeg kluba:

Prvaci Srbije su :

Vojkić Srđan sekcije E - kanarinci stasa i O ekzotični golubovi i grlice

Kusonić Dragan sekcija F1 - domestifikovane egzote

Mijić Milan sekcija J - agapornisi

Takođe je Sudijska organizacija SOF-a,  za dosadašnju aktivnost i lobiranje uručila priznanje članu našeg kluba Vladimiru Oparnici dosadašnjem predsedniku SO SOF-a.

 

Ovde možete pogledati kompletan katalog izložbe

 

Neke od slika...

Linkovi